Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Slika PU_DN/uhicenik02(1).jpg

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama i kazneno djelo omogućavanja trošenja droga. Njega se sumnjiči da je u periodu od 10. rujna do 15. listopada ove godine u

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama i kazneno djelo omogućavanja trošenja droga.

Njega se sumnjiči da je u periodu od 10. rujna do 15. listopada ove godine u najmanje pet navrata prodao točno neutvrđenu količinu marihuane konzumentu s područja Dubrovnika za iznos od 1200 kuna. Također ga se sumnjiči da mu je u istom periodu u više navrata davao na trošenje marihuanu, MDMA i amfetamin te stavio na raspolaganje svoj stan radi konzumacije droge.

Temeljem naloga Prekršajnog suda u Dubrovniku jučer, 23. listopada, obavljena je pretraga stana u Mokošici i dva osobna vozila koje koristi osumnjičeni. Pretragom je pronađena i oduzeta precizna digitalna vaga, drvena „mljevilica“, staklena nargila, metalna nargila na kojoj opremi su pronađeni i tragovi marihuane, zatim uređaj za vakumiranje pvc vrećica, jedna pvc vrećica sa 1,3 g marihuane i manja količina marihuane rasute po stanu.   

Osumnjičeni je jutros uz kaznenu prijavu za navedena kaznena djela predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.   



Stranica