U prometnoj nesreći sedam ozlijeđenih osoba

Slika PU_DN/policija-auto.jpg

U prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala tri osobna i jedno teretno vozilo, a koja se dogodila jučer, 23. svibnja oko 12 sati na državnoj cesti D-8, predio Ratac jedna osoba je teže dok je njih šest lakše ozlijeđeno 

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala tri osobna i jedno teretno vozilo, a koja se dogodila jučer, 23. svibnja oko 12 sati na državnoj cesti D-8, predio Ratac jedna osoba je teže dok je njih šest lakše ozlijeđeno.

Naime, krećući se navedenom cestom u osobnom vozilu dubrovačkih registracijskih oznaka 54-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu kolničku traku i sudario se sa osobnim vozilom zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 42-godišnjak. U trenutku nesreće, udar u prepriječena vozila uspio je izbjeći 34-godišnjak koji je upravljao automobilom dubrovačkih registracijskih oznaka, ali je u zadnji dio njegovog vozila udarilo teretno vozilo splitskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnjak, uslijed čega se udareno vozilo odbilo naprijed i udarilo u gore spomenuto vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka.

U ovoj prometnoj nesreći 54-godišnji vozač je teže, dok su ostala dva vozača i četiri putnika lakše ozlijeđeni. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u dubrovačkoj bolnici, gdje su svi zadržani osim jednog od vozača koji je pušten kući. 



Stranica