Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 15. svibnja, oko 14.55 sati, u mjestu Zvekovica dvije su osobe ozlijeđene. Upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka 22-godišnjakinja iz Konavala je krećući se županijskom cestom prilikom skretanja u lijevo kod raskrižja za Dubu, oduzela prednost prolaska osobnom vozilu dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 15. svibnja, oko 14.55 sati, u mjestu Zvekovica dvije su osobe ozlijeđene. Upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka 22-godišnjakinja iz Konavala je krećući se županijskom cestom prilikom skretanja u lijevo kod raskrižja za Dubu, oduzela prednost prolaska osobnom vozilu dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnjak iz Dubrovnika, te je došlo do udara prednjih dijelova vozila . U ovoj prometnoj nesreći 60-godišnjak je teže, dok je 22-godišnja vozačica lakše ozlijeđena, a oboje su nakon liječničke pomoći pušteni kući.

Rano jutros, 16. svibnja oko 3 sata, u Vukovarskoj ulici u Dubrovniku dogodila se još jedna prometna nesreća u kojoj je sudjelovao 17-godišnjak iz Dubrovnika. Naime, on je upravljajući mopedom dubrovačkih registracijskih oznaka izgubio nadzor nad mopedom te udario u uzdignuti nogostup, nakon čega je zajedno s mopedom pao na kolnik i zadobio teže tjelesne ozljede. Vozač je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.



Stranica