Osumnjičen za dvije provale

U prostorijama Policijske postaje Ston provedeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom osumnjičenim za kaznena djela teške krađe i neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari. Njega se sumnjiči da je tijekom noći 7./8. srpnja provalio u dvije trgovine na području Orebića iz kojih je otuđio oko 600 kutija cigareta raznih marki, manje količine alkohola i kave te prijenosno računalo. Pričinjena materijalna šteta iznosi oko 13.300 kuna.

Foto: Ilustracija

U prostorijama Policijske postaje Ston provedeno je  kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom osumnjičenim za kaznena djela teške krađe i neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari. Njega se sumnjiči da je tijekom noći 7./8. srpnja provalio u dvije trgovine na području Orebića iz kojih je otuđio oko 600 kutija cigareta raznih marki, manje količine alkohola i kave te prijenosno računalo. Pričinjena materijalna šteta iznosi oko 13.300 kuna.

Nakon počinjenih provala osumnjičeni se vozilom vlasništva 38-godišnjaka, koje je bilo parkirano otključano i sa ključevima u kontakt bravi, odvezao do jednog parkinga u Orebiću i tamo ga ostavio. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 35-godišnjak je u subotu, 13. srpnja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave a potom je istog dana doveden u nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku.



Stranica