Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

Jutros, 4.kolovoza, nakon zaprimljene dojave oko 5.35 sati, o slijetanju vozila s ceste D-8, između Orašca i Trstenog, policijski službenici su izašli na mjesto događaja. Nakon što je u provaliji dubine oko 30-tak metara pronađen automobil dubrovačkih registracijskih oznaka, u kojem nije bilo nikoga, obavljena je pretraga terena kojom prilikom je na udaljenosti od

Foto: Ilustracija

Jutros, 4.kolovoza, nakon zaprimljene dojave oko 5.35 sati, o slijetanju vozila s ceste D-8, između Orašca i Trstenog, policijski službenici su izašli na mjesto događaja. Nakon što je u provaliji dubine oko 30-tak metara pronađen automobil dubrovačkih registracijskih oznaka, u kojem nije bilo nikoga, obavljena je pretraga terena kojom prilikom je na udaljenosti od oko 20-tak metara od automobila, pronađeno tijelo smrtno stradalog 19-godišnjaka. U pretragu terena osim policijskih službenika, interventne jedinice policije i vatrogasaca uključili su se i pripadnici GSS-a.

Očevidom je na mjestu prometne nesreće rukovodila nadležna državna odvjetnica. Slijede daljnji izvidi i dokazne radnje kako bi se utvrdile okolnosti ove teške prometne nesreće.



Stranica