Teško ozlijedio suprugu

Jučer, 13. kolovoza, policijski službenici Policijske postaje Gruda proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu 35-godišnje supruge.

Foto: Ilustracija

Jučer, 13. kolovoza, policijski službenici Policijske postaje Gruda proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu  35-godišnje supruge.

Njega se sumnjiči da je tijekom noći 12/13.kolovoza, u obiteljskoj kući, u mjestu Grbavac, općina Župa dubrovačka, prvo verbalno a potom i fizički napao suprugu i tom je prilikom teško ozlijedio, nakon čega je napustio kuću. Ozlijeđenoj supruzi liječnička pomoć pružena je u dubrovačkoj bolnici, gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržana na daljnjem liječenju.

Osumnjičeni je oko 15 sati pronađen na predjelu Gruža u Dubrovniku, nakon čega je doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje, te je jutros, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.



Stranica