Osumnjičeni za krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik otkriveni su počinitelji dva kaznena djela krađe. Naime, 32-godišnjak i 35-godišnjakinja s područja Pitomače, se sumnjiče da su dana 2.rujna, nudeći na prodaju masažere, iz stana starije ženske osobe na području Trstenog, otuđili 1.000 kuna.

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik otkriveni su počinitelji dva kaznena djela krađe. Naime, 32-godišnjak i 35-godišnjakinja s područja Pitomače, se sumnjiče da su dana 2.rujna, nudeći na prodaju masažere, iz stana starije ženske osobe na području Trstenog,  otuđili 1.000 kuna.  

U drugom slučaju, radi se o dvije ženske osobe u dobi od 25 i 28 godina, sa područja Zagreba, koje se sumnjiče da su 24.kolovoza, oko 13 sati, na predjelu Ploča, iz ruksaka njemačke državljanke otuđile novčanik, u kojm se nalazio novac i četiri kreditne kartice, nakon čega su s jednom karticom, koju oštećena nije uspjela blokirati, s bankomata podizale novac. Pričinjena materijalna šteta iznosi 7.500 kuna.

Protiv osumnjičenih policija podnosi kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica