Obilježena 23.obljetnica pogibije hrvatskih branitelja na Bosanci, u Komolcu i na Strinčjeri

Danas, 12. studenog, predstavnici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske sudjelovali su u obilježavanju 23.obljetnice pogibije hrvatskih branitelja u Komolcu i kod spomenika na Strinčjeri. U Komolcu su poginula četiri branitelja pripadnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske – Ivo Botica, Pero Nenada, Miho Klečak i Mario Mandić, dok je spomen obilježje na Strinčjeri podignuto u znak sjećanja na desetoricu hrvatskih branitelja. Obilježavanju su nazočili i roditelji te obitelji poginulih branitelja, predstavnici Županije

 

Danas, 12. studenog, predstavnici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske sudjelovali su u obilježavanju 23.obljetnice pogibije hrvatskih branitelja u Komolcu i kod spomenika na Strinčjeri. U Komolcu su poginula četiri branitelja pripadnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske – Ivo Botica, Pero Nenada, Miho Klečak i Mario Mandić, dok je spomen obilježje na Strinčjeri podignuto u znak sjećanja na desetoricu hrvatskih branitelja.

Obilježavanju su nazočili i roditelji te obitelji poginulih branitelja, predstavnici Županije dubrovačko-neretvanske, Grada Dubrovnika, udruga proisteklih iz Domovinskog rata koji su položili vijence i zapalili svijeće. Molitvu i riječi utjehe za poginule predvodili su kapelan Policijske uprave dubrovačko-neretvanske don Ivo Borić i fra Drago Ljevar, župni vikar župe Rožat.

Također, u nedjelju 9.studenog, u čast poginulim braniteljima od kojih su dvojica pripadnici ove Policijske uprave, Željko Raguž i Antonio Vatović, kod spomen obilježja na Bosanci položeni su vijenci  i zapaljene svijeće.



Stranica