Pokušaj iznude

Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom i 25-godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo iznude u pokušaju na štetu 24-godišnjaka. Naime, njih se sumnjiči da su u subotu 18.srpnja, u prostorijama ureda u Dubrovniku, od oštećenog pokušali iznuditi više tisuća EUR-a, ali kako novac nije imao kod sebe od njega su potom tražili da im preda ključeve automobila i mobitel, što je isti i učinio. Nakon što im je oštećeni

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom i 25-godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo iznude u pokušaju na štetu 24-godišnjaka.

Naime, njih se sumnjiči da su u subotu 18.srpnja, u prostorijama ureda u Dubrovniku, od oštećenog pokušali iznuditi više tisuća EUR-a, ali kako novac nije imao kod sebe od njega su potom tražili da im preda ključeve automobila i mobitel, što je isti i učinio. Nakon što im je oštećeni rekao da su automobil i mobitel u vlasništvu tvrtke u kojoj je zaposlen, osumnjičeni su ga fizički napali te mu vratili ključeve automobila i mobitel.

Zbog sumnje da su počinili navedeno kazneno djelo osumnjičeni su uhićeni jučer, 20.srpnja, te su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.



Stranica