Pretragom stana pronađena marihuana i amfetamin

Pretragom stana pronađena je manja količina marihuane, manja količina amfetamina, precizna digitalna vaga i 57 grama bijele praškaste tvari koja će biti upućena na vještačenje.

Temeljem naloga Općinskog suda u Dubrovniku jučer, 22. siječnja, pretražen je stan u Župi dubrovačkoj koju kao najmoprimac koristi 21-godišnjak. Prilikom pretrage stana 21-godišnjak je zatečen u konzumaciji marihuane, a za to vrijeme u stanu su se nalazile još dvije maloljetne osobe od kojih je jedna, vidjevši policijske službenike, odbacila manje pakiranje marihuane.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je 21-godišnjak počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama i kazneno djelo omogućavanje trošenja droga, dok je za maloljetnu osobu koja je odbacila marihuanu utvrđeno da je droga njeno vlasništvo i da je osobno donijela u stan koji je pretražen zbog čega se sumnjiči za kazneno djelo omogućavanje trošenja droga.
Pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a policija protiv dvoje osumnjičenih podnosi kaznenu prijavu u redovnoj zakonskoj proceduri.


Stranica