Poziv na testiranje kandidatima/kinjama

Radi se o sedam radnih mjesta u Službi upravnih poslova, državljanstva i stranaca, dva radna mjesta upravnih referenata u PP Metković i jednom radnom mjestu upravnog referenta u PGP Gruda

Foto: Ilustracija

Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam vježbenika u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu dubrovačko – neretvansku, objavljen dana 17. svibnja 2023. godine u “Narodnim novinama” broj 52/2023 i na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave, a dana 18. svibnja 2023. godine na web stranicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Hrvatskom zavodu za zapošljavanje objavljuje
 
                             POZIV NA TESTIRANJE I RAZGOVOR  KANDIDATIMA/KINJAMA
 
koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za prijam u državnu službu vježbenika na neodređeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, objavljen dana 17. svibnja 2023. godine u “Narodnim novinama” broj 52/2023 i na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave, a dana 18. svibnja 2023. godine na web stranicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, za  radna mjesta:
 
1. SLUŽBA UPRAVNIH POSLOVA, DRŽAVLJANSTVA I STRANACA,
    ODJEL ZA UPRAVNE POSLOVE
 
  upravni referent – vježbenik- 3 izvršitelja/ice
 
 
2. SLUŽBA UPRAVNIH POSLOVA, DRŽAVLJANSTVA I STRANACA,
    ODJEL ZA DRŽAVLJANSTVO I STRANCE
 
 a) samostalni upravni referent za državljanstvo i strance – vježbenik - 1 izvršitelj/ica
 
 b)  upravni referent – vježbenik- 3 izvršitelja/ice
 
 
3. POLICIJSKA POSTAJA METKOVIĆ
 
  upravni referent – vježbenik -2 izvršitelja/ice
 
 
4. POSTAJA GRANIČNE POLICIJE GRUDA
 
upravni referent – vježbenik- 1 izvršitelj/ica
 
 
Testiranje će se održati 28. lipnja 2023. (srijeda) u sjedištu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske (Villa Palma), u Dubrovniku, dr. Ante Starčevića 13, s početkom u 09.00 sati.
 
Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz javnog natječaja o tome će biti obaviješteni osobno telefonskim putem.  
 
Pravni izvori za testiranje objavljeni  su na web stranici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske https://dubrovacko-neretvanska-policija.gov.hr istovremeno s objavom javnog natječaja.
 
 

Stranica