Zatečen u pokušaju krađe

Nedugo nakon što je uhićen i doveden u prostorije Policijske postaje Korčula gdje je kriminalističkom obradom utvrđeno da je počinio više krađa na području Korčule, Pelješca i Dubrovnika, 38-godišnjak iz Dubrovnika je jučer, 13.srpnja, u popodnevnim satima, u Mlinima, općina Župa dubrovačka, zatečen u pokušaju krađe od strane vlasnice apartmana, a kojeg koristi češki državljanin. Isti je uhićen i doveden u prostorije Policijske postaje Gruda na obradu. 38-godišnjak će tijekom dana uz kaznenu prijavu za počinjenu krađu u pokušaju biti doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku

Nedugo nakon što je uhićen i doveden u prostorije Policijske postaje Korčula gdje je kriminalističkom obradom utvrđeno da je počinio više krađa na području Korčule, Pelješca i Dubrovnika, 38-godišnjak iz Dubrovnika je jučer, 13.srpnja, u popodnevnim satima, u Mlinima, općina Župa dubrovačka, zatečen u pokušaju krađe od strane vlasnice apartmana, a kojeg koristi češki državljanin. Isti je uhićen i doveden u prostorije Policijske postaje Gruda na obradu.
38-godišnjak će tijekom dana uz kaznenu prijavu za počinjenu krađu u pokušaju biti doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.

 


Stranica