Posjet delegacije Saveznog ministarstva unutarnjih poslova Njemačke

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Zlatko Sokolar primio je danas, 22. srpnja, u posjet delegaciju Saveznog ministarstva unutarnjih poslova Njemačke i zapovjednika Interventne policije iz Ravnateljstva policije u Zagrebu, Josipa Turkalja. U okviru dugogodišnje suradnje između hrvatske i njemačke policije organiziran je i ovaj posjet Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj odnosno Interventnoj jedinici u Platu. Njemačkim kolegama prezentiran je rad ove Policijske uprave kao i rad Interventne jedinice , između ostalog način rada, teritorijalna nadležnost i ustroj, te probleme s kojima se policija susreće u svom radu. Načelnik uprave je posebno izdvojio nedostatak policijskih službenika sa srednjom stručnom spremom te nedovoljan broj smještajnih kapaciteta. Sastanku su nazočili i zamjenik načelnika Tonči Glumac te načelnik Odjela policije Ivan Pavličević.

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Zlatko Sokolar primio je danas, 22. srpnja, u posjet delegaciju Saveznog ministarstva unutarnjih poslova Njemačke i zapovjednika Interventne policije iz Ravnateljstva policije u Zagrebu, Josipa Turkalja.
U okviru dugogodišnje suradnje između hrvatske i njemačke policije organiziran je i ovaj posjet Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj odnosno Interventnoj jedinici u Platu.
Njemačkim kolegama prezentiran je rad ove Policijske uprave kao i rad Interventne jedinice , između ostalog način rada, teritorijalna nadležnost i ustroj, te probleme s kojima se policija susreće u svom radu. Načelnik uprave je posebno izdvojio nedostatak policijskih službenika sa srednjom stručnom spremom te nedovoljan broj smještajnih kapaciteta.
Sastanku su nazočili i zamjenik načelnika Tonči Glumac te načelnik Odjela policije Ivan Pavličević.  


Stranica