Dubrovnik - prometna nesreća s ozljeđenim osobama

Jutros, 28.srpnja, oko 4.30 sati, u Dubrovniku, došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe ozljeđene. 22-godišnjak iz Dubrovnika, prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola, upravljao je motociklom marke Yamaha, bez reg.oznaka, krećući se kolnikom ul. Miljenka Bratoša, Dubrovnik, smjer istok-zapad. Dolaskom do k. br.24, izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja izgubio je nadzor nad motociklom, skrenuo u lijevo te udario u parkirano osobno vozilo marke Škoda Octavia, dubr.reg.oznaka. U ovoj prometnoj nesreći vozač motocikla je lakše, dok je putnik na motociklu, 22-godišnjak iz Dubrovnika, teže ozljeđen (ozljede neopasne po život), te su nakon pružene liječničke pomoći u SHMP DZ Dubrovnik, pušteni kući. Protiv vozača motocikla slijedi kaznena prijava za ovu prometnu nesreću.

Jutros, 28.srpnja, oko 4.30 sati, u Dubrovniku, došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe ozljeđene.
22-godišnjak iz Dubrovnika, prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola, upravljao je motociklom marke Yamaha, bez reg.oznaka, krećući se kolnikom ul. Miljenka Bratoša, Dubrovnik, smjer istok-zapad. Dolaskom do k. br.24, izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja izgubio je nadzor nad motociklom, skrenuo u lijevo te udario u parkirano osobno vozilo marke Škoda Octavia, dubr.reg.oznaka.
U ovoj prometnoj nesreći vozač motocikla je lakše, dok je putnik na motociklu, 22-godišnjak iz Dubrovnika, teže ozljeđen (ozljede neopasne po život), te su nakon pružene liječničke pomoći u SHMP DZ Dubrovnik, pušteni kući.
Protiv vozača motocikla slijedi kaznena prijava za ovu prometnu nesreću.

 


Stranica