Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jutros, 4. rujna, oko 5.35 sati, na predjelu Ratac, u blizini mjesta Slano, došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe ozlijeđene. 41-godišnji državljanin Češke, upravljao je osobnim vozilom marke Nissan Patrol, čeških nacionalnih oznaka, krećući se kolnikom ceste D-8, smjer zapad-istok. Dolaskom na predio Ratac, nakon obavljenog nepropisnog pretjecanja dva skupa vozila nije se vratio u svoju prometnu traku te je primorao

 
Jutros, 4. rujna, oko 5.35 sati, na predjelu Ratac, u blizini mjesta Slano, došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.
41-godišnji državljanin Češke, upravljao je osobnim vozilom marke Nissan Patrol, čeških nacionalnih oznaka, krećući se kolnikom ceste D-8, smjer zapad-istok. Dolaskom na predio Ratac, nakon obavljenog nepropisnog pretjecanja dva skupa vozila nije se vratio u svoju prometnu traku te je primorao na naglo kočenje i skretanje ulijevo, 20-godišnjeg vozača iz Orebića, koji je upravljao osobnim vozilom marke Audi A-4, dubr.reg.oznaka, uslijed čega je došlo do sudara.
U ovoj prometnoj nesreći 20-godišnjak iz Orebića, putnik u vozilu Audi A-4, je zadobio teške tjelesne ozljede (neopasne po život) te je zadržan na liječenju u OB Dubrovnik, dok je 41-godišnji državljanin Češke lakše ozlijeđen.
Protiv češkog državljanina slijedi kaznena prijava za ovu prometnu nesreću.


 


Stranica