Otkriveni kradljivci

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su 36-godišnjak iz Vrgorca i 28-godišnjakinja iz Osijeka, jučer 13. srpnja oko 12.40 sati iskoristili zauzetost djelatnice u zlatari u Cavtatu i otuđili tri zlatne ogrlice u vrijednosti 20 000 kuna.


U ponedjeljak, 12. srpnja, oko 16.15 sati, u ulici Frana Supila u Dubrovniku počinjena je provala u motocikl Yamaha, BiH nacionalnih oznaka, i otuđena torbica u kojoj se nalazio novac, mobitel, fotoaparat, memorijski stick i osobni dokumenti. Oštećen 32-godišnji državljanin BiH za iznos od oko šest tisuća kuna. Istog dana, u večernjim satima na graničnom prijelazu Brgat uhićen je 23-godišnjak iz Župe dubrovačke zbog sumnje da je počinio navedenu provalu.
Jučer, 13. srpnja, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog počinjene teške krađe provaljivanjem doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.
 
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su 36-godišnjak iz Vrgorca i 28-godišnjakinja iz Osijeka, jučer 13. srpnja oko 12.40 sati iskoristili zauzetost djelatnice u zlatari u Cavtatu i otuđili tri zlatne ogrlice u vrijednosti 20 000 kuna. Kod osumnjičenih su pronađene otuđene zlatne ogrlice koje će biti vraćene vlasniku.  
Protiv dvojice osumnjičenih slijedi kaznena prijava za počinjenu tešku krađu. 

 


Stranica