Prijevara

Osumnjičeni 28-godišnjak je 20.prosinca, predstavivši se kao poduzetnik iz Osijeka, ponudio župniku donaciju u gotovom novcu i građevinskom materijalu, poradi elementarne nepogode koja je zadesila to područje. Potom je od župnika zatražio 7 000 kn, radi realizacije te donacije, nakon čega mu je župnik dao 2 000 kn. Osumnjičeni se s novcem udaljio u

Policijski službenici Policijske postaje Metković proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom iz Osijeka kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare na štetu 48-godišnjeg župnika iz Metkovića.

Osumnjičeni 28-godišnjak je 20.prosinca, predstavivši se kao poduzetnik iz Osijeka,  ponudio župniku donaciju u gotovom novcu i građevinskom materijalu, poradi elementarne nepogode koja je zadesila to područje. Potom je od župnika zatražio 7 000 kn, radi realizacije te donacije, nakon čega mu je župnik dao 2 000 kn. Osumnjičeni se s novcem udaljio u nepoznatom pravcu, ali je pronađen na području Podgore.

Tijekom kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenog je pronađen novčani iznos koji je uzeo na prijevaru te vraćen oštećenom.  

Protiv osumnjičenog 28-godišnjaka slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica