Dubrovnik - nasilničko ponašanje

Osnovano se sumnja da su 21-godišnjak i dvojica 19-godišnjaka te noći oko 1 sat u Ulici Bana Josipa Jelačića u Dubrovniku fizički napali oštećenog, udarajući ga rukama i nogama po cijelom tijelu nanijevši mu lakše tjelesne ozljede konstatirane u dubrovačkoj bolnici. Protiv 21-godišnjaka i dvojice 19-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom

 Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su kriminalističko istraživanje na okolnosti nanošenja lakših tjelesnih ozljeda 25-godišnjaku, a koji je po policijskim službenicima zatečen 25. prosinca oko 1.30 sati u Ulici Vukovarska u Dubrovniku.

Osnovano se sumnja da su 21-godišnjak i dvojica 19-godišnjaka te noći oko 1 sat u Ulici Bana Josipa Jelačića u Dubrovniku fizički napali oštećenog, udarajući ga rukama i nogama po cijelom tijelu nanijevši mu lakše tjelesne ozljede konstatirane u dubrovačkoj bolnici.  Protiv 21-godišnjaka i dvojice 19-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nasilničkog ponašanja iz čl.331.st.1. KZ-a.  

Također je utvrđeno da su prethodno 21-godišnjak i dvije ženske osobe u dobi od 17 i 18 godina, narušavali javni red i mir u ugostiteljskom objektu u istoj ulici, a u kojem objektu su se nalazili i ostala dvojica osumnjičenih te oštećeni 25-godišnjak.  Počiniteljima narušavanja slijedi optužni prijedlog po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.



Stranica