Korčula - zlouporaba opojnih droga

U petak, 11. ožujka, temeljem naloga suda policijski službenici Policijske postaje Korčula izvršili su pretragu prostorija i osobnog vozila, korisnika 33-godišnjaka iz Blata, kojom prilikom su pronašli jednu digitalnu vagu, pet sjemenki indijske konoplje, sedam opušaka „jointa“ i tri pokidane nailonske vrećice. 33-godišnjak

Foto: Ilustracija

U petak, 11. ožujka, temeljem naloga suda policijski službenici Policijske postaje Korčula izvršili su pretragu prostorija i osobnog vozila, korisnika 33-godišnjaka iz Blata, kojom prilikom su pronašli jednu digitalnu vagu, pet sjemenki indijske konoplje, sedam opušaka „jointa“ i tri pokidane nailonske vrećice. 33-godišnjak je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je proteklih mjeseci na području BiH nabavio 300 gr opojne droge amfetamin – speed koju je preprodavao većem broju osoba na području Blata.

Osumnjičeni 33-godišnjak je u subotu, 12. ožujka, uz kaznenu prijavu doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku gdje mu je određeno zadržavanje od 48 sati.



Stranica