Pokušali napraviti dimne bombe

U nedjelju, 13. ožujka, u popodnevnim satima, dvojica maloljetnika, stara 16 i 17 godina, iz Vida kod Metkovića, su u pomoćnoj kuhinji obiteljske kuće 17-godišnjaka pokušali napraviti dimne bombe kuhajući potrebne sastojke kada se smjesa, uslijed djelovanja topline i vrenja, zapalila i raspršila po prostoriji te ozlijedila maloljetnike. Liječnička pomoć im je pružena

 Foto: Ilustracija

U nedjelju, 13. ožujka, u popodnevnim satima, dvojica maloljetnika, stara 16 i 17 godina, iz Vida kod Metkovića, su u pomoćnoj kuhinji obiteljske kuće 17-godišnjaka pokušali napraviti dimne bombe kuhajući potrebne sastojke kada se smjesa, uslijed djelovanja topline i vrenja, zapalila i raspršila po prostoriji te ozlijedila maloljetnike. Liječnička pomoć im je pružena u Domu zdravlja u Metkoviću gdje su 16-godišnjaku konstatirane lakše tjelesne ozljede u vidu opeklina, dok je 17-godišnjak upućen u splitsku bolnicu gdje su mu jučer, 14. ožujka, konstatirane teške tjelesne ozljede, neopasne po život, i zadržan je na liječenju.

O ovom događaju slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež kao i obavijest Centru za socijalnu skrb Metković.



Stranica