Šest osoba lakše ozlijeđeno u prometnoj nesreći

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 20.srpnja, oko 18.25 sati na D-8 u Dubokoj Ljutoj šest osoba je zadobilo lakše tjelesne ozljede. Naime, 63-godišnjak iz Zagreba koji je upravljao osobnim vozilom marke Kia Sorento, dubrovačkih registracijskih oznaka, kretao se kolnikom iz smjera istoka prema zapadu kada je izgubio nadzor nad upravljačem vozila i prešao na suprotnu kolničku traku gdje je udario u teretno vozilo, imotskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48

 Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 20.srpnja, oko 18.25 sati na D-8 u Dubokoj Ljutoj šest osoba je zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Naime, 63-godišnjak iz Zagreba koji je upravljao osobnim vozilom marke Kia Sorento, dubrovačkih registracijskih oznaka, kretao se kolnikom iz smjera istoka prema zapadu kada je izgubio nadzor nad upravljačem vozila i prešao na suprotnu kolničku traku gdje je udario u teretno vozilo, imotskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnjak iz Imotskog. U ovoj prometnoj nesreći oba vozača kao i četvorica putnika iz teretnog vozila su zadobili lakše tjelesne ozljede. Nakon pružene liječničke pomoći petorica ozlijeđenih su pušteni, dok je jedan od ozlijeđenih putnika zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

U vremenu od 19.30 do 20.30 sati promet je na ovom dijelu bio u potpunosti zatvoren.



Stranica