Prijetnja

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 54-godišnjakom utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 48-godišnjakinje, oboje iz Metkovića. Njega se sumnjiči da je 21.srpnja u popodnevnim satima, ispred obiteljske kuće u ulici Oca Ante Gabrića, u Metkoviću, nakon kraćeg razgovora u vezi pomicanja stupića, drvenom palicom udario u ruku 48-godišnjakinju kojom prilikom joj je verbalno prijetio i nanio lakše tjelesne ozljede. Oštećena i njezin suprug su uspjeli istrgnuti palicu iz ruku

 Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 54-godišnjakom utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 48-godišnjakinje, oboje iz Metkovića. Njega se sumnjiči da je 21.srpnja u popodnevnim satima, ispred obiteljske kuće u ulici Oca Ante Gabrića, u Metkoviću, nakon kraćeg razgovora u vezi pomicanja stupića, drvenom palicom udario u ruku 48-godišnjakinju kojom prilikom joj je verbalno prijetio i nanio lakše tjelesne ozljede. Oštećena i njezin suprug su uspjeli istrgnuti palicu iz ruku osumnjičenog nakon čega je  ista zatražila liječničku pomoć u Domu zdravlja u Metkoviću gdje su joj konstatirane ozljede.

Osumnjičeni 54-godišnjak je u petak, 22.srpnja, uz kaznenu prijavu doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku gdje mu je određeno zadržavanje.



Stranica