Rezultati akcije u prometu - Brzina

U srijedu, 27. srpnja, u vremenu od 7 do 15 sati, policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske proveli su akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila. Na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske utvrđena su ukupno 103 prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila. Također, za vrijeme trajanja akcije prometna policija je osim brzine utvrdila i 28 ostalih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Protiv svih prekršitelja policijski službenici su podnijeli odgovarajuće prekršajne naloge

Foto: Ilustracija

U srijedu, 27. srpnja, u vremenu od 7 do 15 sati,  policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske proveli  su akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila.

Na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske utvrđena su ukupno 103 prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila. Također, za vrijeme trajanja akcije prometna policija je osim brzine utvrdila i 28 ostalih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Protiv svih prekršitelja policijski službenici su podnijeli odgovarajuće prekršajne naloge, optužne prijedloge, mjere opreza ili naplatili novčane kazne.

Za vrijeme trajanja akcije evidentirane su četiri prometne nesreće u kojima je jedna osoba teže, a četiri su lakše ozlijeđene.

Policija i ovom prilikom poziva sve vozače da se pridržavaju ograničenja brzine na cestama i prilagode brzinu postojećim uvjetima na prometnicama u cilju veće sigurnosti svih sudionika u prometu.



Stranica