Uništenje i oštećenje tuđe stvari

Jučer, 28.srpnja, oko 21.15 sati, prilikom ulaza u RH na graničnom prijelazu Karasovići, u traku za kontrolu autobusa pristupio je autobus poljskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 58-godišnji državljanin Poljske, dok je s njegove lijeve strane u traku za kontrolu osobnih vozila pristupilo osobno vozilo, mađarskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 44-

Foto: Ilustracija

Jučer, 28.srpnja, oko 21.15 sati, prilikom ulaza u RH na graničnom prijelazu Karasovići, u traku za kontrolu autobusa pristupio je autobus poljskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 58-godišnji državljanin Poljske, dok je s njegove lijeve strane u traku za kontrolu osobnih vozila pristupilo osobno vozilo, mađarskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 44-godišnji državljanin Mađarske. Radi nesuglasica oko prilaženja graničnoj kontroli, državljanin Mađarske je vičući prišao autobusu i udarcem šake oštetio retrovizor autobusa. Materijalna šteta iznosi 3 500 kn.

Mađarski državljanin je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. On će tijekom današnjeg dana uz kaznenu prijavu zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari bit doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.



Stranica