Počinili više džepnih krađa

Jučer, 2. kolovoza, u prostorijama Policijske postaje Dubrovnik provedeno je kriminalističko istraživanje nad trojicom državljana Rumunjske, stari 26, 32 i 34 godine, kojom prilikom je utvrđeno da su u vremenu od 18.srpnja do 2.kolovoza počinili četiri džepne krađe na području grada Dubrovnika. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da su krađe počini

 Foto: Ilustracija

Jučer, 2. kolovoza, u prostorijama Policijske postaje Dubrovnik provedeno je kriminalističko istraživanje nad trojicom državljana Rumunjske, stari 26, 32 i 34 godine, kojom prilikom je utvrđeno da su u vremenu od 18.srpnja do 2.kolovoza počinili četiri džepne krađe na području grada Dubrovnika. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da su krađe počinili zajedno s još jednom državljankom Rumunjske za kojom policija intezivno traga. 

Njih se sumnjiči da su u gradskom autobusu, trgovinama i na ulici otuđivali koverte odnosno novčanike s novcem iz torba u vlasništvu  79-godišnjakinje, 65-godišnjakinje, 81-godišnjaka, svi iz Dubrovnika, te 60-godišnje državljanke Japana. Materijalna šteta iznosi oko 28 000 kuna.

Osumnjičeni će tijekom današnjeg dana uz kaznenu prijavu bit dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.



Stranica