Narušavanja javnog reda i mira

U utorak, 16.kolovoza oko 2.15 sati, državljanin Australije je narušavao javni red i mir u noćnom klubu u ulici Sv. Dominika u Dubrovniku na način da je u alkoholiziranom stanju razbijao boce o pod, nakon čega su ga zaštitari izveli ispred kluba gdje je isti fizički napao zaštitare i pokušao pobjeći. Zaštitari su ga sustigli i zadržali do dolaska policije. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 25-godišnji državljanin Australije je jučer, 16.kolovoza, uz optužni prijedlog doveden u Prekršajni sud u

Foto: Ilustracija

U utorak, 16.kolovoza oko 2.15 sati, državljanin Australije je narušavao javni red i mir u noćnom klubu u ulici Sv. Dominika u Dubrovniku na način da je u alkoholiziranom stanju razbijao boce o pod, nakon čega su ga zaštitari izveli ispred kluba gdje je isti fizički napao zaštitare i pokušao pobjeći. Zaštitari su ga sustigli i zadržali do dolaska policije. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 25-godišnji   državljanin Australije je jučer, 16.kolovoza, uz optužni prijedlog doveden u Prekršajni sud u Dubrovniku gdje je kažnjen novčanom kaznom.

Jučer, 16. kolovoza, oko 20.50 sati, na autobusnom kolodvoru u Dubrovniku, Obala pape Ivana Pavla II, zatečen je 20-godišnji državljanin Francuske kako urinira pred većim brojem osoba. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, državljanin Francuske će tijekom današnjeg dana uz optužni prijedlog bit doveden u Prekršajni sud u Dubrovniku.



Stranica