Zlouporaba opojnih droga

Jučer, 16. kolovoza, u Cavtatu, Šetalište žal, izvršenom pretragom prostorija koju koriste dvojica 22-godišnjaka iz Cavtata, policijski službenici su pronašli 8 pakiranja s ukupno 20 gr marihuane. Oni su uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Tijekom kriminalističkog istraživanja zaplijenjeno je još 95 gr marihuane, a koju drogu je  jedan od njih dvojice skrivao u kompleksu stare bolnice u Cavtatu.

 Foto: Ilustracija

Jučer, 16. kolovoza, u Cavtatu, Šetalište žal, izvršenom pretragom prostorija koju koriste dvojica 22-godišnjaka iz Cavtata, policijski službenici su pronašli 8 pakiranja s ukupno 20 gr marihuane. Oni su uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Tijekom kriminalističkog istraživanja zaplijenjeno je još 95 gr marihuane, a koju drogu je jedan od njih dvojice skrivao u kompleksu stare bolnice u Cavtatu.

Zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela zlouporabe opojnih droga, njih dvojica će tijekom dana uz kaznenu  prijavu bit dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.



Stranica