Narušavanje javnog reda i mira

Jutros, 19. kolovoza, oko 4.10 sati na Trgu kralja Tomislava u Korčuli, 24-godišnji državljanin Australije i dvije 20-godišnje državljanke Velike Britanije, u alkoholiziranom stanju su narušavali javni red i mir na način da su lupali i skakali po štandovima i mopedu kojeg su prethodno oborili na tlo, nakon čega su se udaljili prema objektu u kojem su koristili

Foto: Ilustracija

Jutros, 19. kolovoza, oko 4.10 sati na Trgu kralja Tomislava u Korčuli, 24-godišnji državljanin Australije i dvije 20-godišnje državljanke Velike Britanije, u alkoholiziranom stanju su narušavali javni red i mir na način da su lupali i skakali po štandovima i mopedu kojeg su prethodno oborili na tlo, nakon čega su se udaljili prema objektu u kojem su koristili smještaj. Ubrzo su pronađeni i dovedeni u prostorije policije gdje je izvršenim alkotestiranjem kod državljanina Australije utvrđena koncentracija alkohola od 2,45 g/kg, a kod dvije državljanke Velike Britanije 1,82 g/kg i 1,47 g/kg.

Nakon dovršene prekršajne obrade zbog narušavanja javnog reda i mira, oni će uz optužni prijedlog bit dovedeni u Prekršajni sud u Korčuli.



Stranica