Tjedno izvješće o prometu

U proteklom tjednu na prometnicama Županije dubrovačko-neretvanske evidentirane su 32 prometne nesreće. Šest osoba je teže,a 20 je lakše ozlijeđeno. Od ukupno 32 prometne nesreće, šest ih je uzrokovano brzinom u kojima su dvije osobe teže, a pet ih je lakše ozlijeđeno.  Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici PU dubrovačko-neretvanske sankcionirali su 676 sudionika u prometu, od čega izdvajamo 13 zbog alkoholiziranosti i 243 zbog prekoračenja brzine.

Foto: Ilustracija

U proteklom tjednu na prometnicama Županije dubrovačko-neretvanske evidentirane su 32 prometne nesreće. Šest osoba je teže,a 20 je lakše ozlijeđeno. Od ukupno 32 prometne nesreće, šest ih je uzrokovano brzinom u kojima su dvije osobe teže, a pet ih je lakše ozlijeđeno.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici PU dubrovačko-neretvanske sankcionirali su 676 sudionika u prometu, od čega izdvajamo 13 zbog alkoholiziranosti i 243 zbog prekoračenja brzine.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 28. kolovoza, oko 21 sat, u ulici Zagrebačka u Dubrovniku, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede neopasne po život, a jedna je lakše ozlijeđena. Naime, 51-godišnji državljanin Španjolske je upravljao osobnim vozilom marke Opel Vivaro kada je prilikom nepropisnog skretanja ulijevo, u prednji dio njegovog osobnog vozila udario motocikl kojim je u istom smjeru vršeći radnju pretjecanja upravljao 40-godišnjak iz Dubrovnika. U ovoj prometnoj nesreće teže ozljede je zadobila 28-godišnja državljanka Ukrajine, putnica na motociklu, dok je vozač motocikla zadobio lakše tjelesne ozljede.



Stranica