Prometne nesreće s teže ozlijeđenim osobama

Jučer, 19.rujna, na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teže, a dvije lakše ozlijeđene. U ulici Pera Bakića u Dubrovniku, oko 15 sati, 56-godišnji državljanin Italije je upravljao motociklom, talijanskih nacionalnih oznaka, krećući se kolnikom iz smjera istoka prema zapadu, kada je izgubio nadzor nad motociklom i s istim pao na kolnik. U ovoj prometnoj nesreći vozač motocikla je zadobio teške tjelesne ozljede neopasne po život, a 40-godišnja putnica na motociklu je lakše ozlijeđena.

Foto: Ilustracija

Jučer, 19.rujna, na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teže, a dvije lakše ozlijeđene.

U ulici Pera Bakića u Dubrovniku, oko 15 sati, 56-godišnji državljanin Italije je upravljao motociklom, talijanskih nacionalnih oznaka, krećući se kolnikom iz smjera istoka prema zapadu, kada je izgubio nadzor nad motociklom i s istim pao na kolnik. U ovoj prometnoj nesreći vozač motocikla je zadobio teške tjelesne ozljede neopasne po život, a 40-godišnja putnica na motociklu je lakše ozlijeđena.

U blizini mjesta Prud, oko 19 sati, 21-godišnjak je upravljao osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se županijskom cestom iz smjera sjevera prema jugu kada je izgubio nadzor nad vozilom te prešao u suprotni prometni trak i udario u teretno vozilo, pulskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 61-godišnjak. U ovoj prometnoj nesreći vozač teretnog vozila je zadobio teške tjelesne ozljede neopasne po život, dok je vozač osobnog vozila lakše ozlijeđen.



Stranica