Sudjelovanje na IV. Policijskom natjecanju u praktičnom streljaštvu po I.P.S.C. pravilima

Povodom Dana policije na streljani Dotršćina u Zagrebu, dana 21.rujna, održano je IV. Policijsko natjecanje u praktičnom streljaštvu po I.P.S.C. pravilima. Ovo natjecanje je organizirano u cilju promocije sigurnog i pravilnog rukovanja vatrenim oružjem, te podizanja razine obučenosti pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova. Na natjecanju je nastupilo ukupno 25 ekipa iz Hrvatske, Srbije, Slovenije te Bosne i Hercegovine s ukupno 101 natjecateljem.

Povodom Dana policije na streljani Dotršćina u Zagrebu, dana 21.rujna, održano je IV. Policijsko natjecanje u praktičnom streljaštvu po I.P.S.C. pravilima. Ovo natjecanje je organizirano u cilju promocije sigurnog i pravilnog rukovanja vatrenim oružjem, te podizanja razine obučenosti pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova.

Na natjecanju je nastupilo ukupno 25 ekipa iz Hrvatske, Srbije, Slovenije te Bosne i Hercegovine s ukupno 101 natjecateljem. Za Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku natjecali su se Leonardo Bulić – vođa ekipe, Miro Marjanović, Ivan Bjeliš i Ante Obradović. Ekipa PU dubrovačko-neretvanske zauzela je 16. mjesto u vrlo jakoj konkurenciji, a obzirom da je dvojici iz ekipi ovo drugi, a drugoj dvojici prvi nastup na ovakvom natjecanju, oni su zadovoljni rezultatom i stečenim novim iskustvom.



Stranica