Prometna nesreća s teško ozlijeđenim mopedistom

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 1. studenog, oko 19 sati, u ulici Andrije Hebranga u Dubrovniku, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede neopasne po život. Naime, 29-godišnjak je upravljao mopedom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom iz smjera istoka prema zapadu, kada je izgubio nadzor nad mopedom, skrenuo ulijevo i prešao na suprotnu kolničku traku te udario u prednji dio osobnog vozila, dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 30-godišnjak. U ovoj prometnoj nesreći vozač mopeda je

Foto: PU dubrovačko-neret.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 1. studenog, oko 19 sati, u ulici Andrije Hebranga u Dubrovniku, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede neopasne po život.

Naime, 29-godišnjak je upravljao mopedom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom iz smjera istoka prema zapadu, kada je izgubio nadzor nad mopedom, skrenuo ulijevo i prešao na suprotnu kolničku traku te udario u prednji dio osobnog vozila, dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 30-godišnjak. U ovoj prometnoj nesreći vozač mopeda je zadobio teške tjelesne ozljede neopasne po život konstatirane u dubrovačkoj bolnici gdje je zadržan na daljnjem liječenju.



Stranica