Korčula - prijavljeni za krađu

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su trojica državljana BiH, u dobi do 22 i 35 godina, počinili kazneno djelo krađe. Njih se sumnjiči da su tijekom noći 17/18.prosinca iz vinograda, u vlasništvu četiri osobe, na predjelu Lumbarde na Korčuli otuđili ukupno 1385 m bakrene žice, u vrijednosti od 7 400 kuna. Jedan od počinitelja je zatečen tijekom noći, 18.prosinca, oko 1 sat, na plaži u mjestu Lumbarda, pored osobnog vozila, BiH nacionalnih oznaka, u kojem se nalazila bakrena žica, a potom su pronađena

 Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su trojica državljana BiH, u dobi do 22 i 35 godina, počinili kazneno djelo krađe.

Njih se sumnjiči da su tijekom noći 17/18.prosinca iz vinograda, u vlasništvu četiri osobe, na predjelu Lumbarde na Korčuli otuđili ukupno 1385 m bakrene žice, u vrijednosti od 7 400 kuna. Jedan od počinitelja je zatečen tijekom noći, 18.prosinca, oko 1 sat,  na plaži u mjestu Lumbarda, pored osobnog vozila, BiH nacionalnih oznaka, u kojem se nalazila bakrena žica, a potom su pronađena i uhićena druga dvojica nakon čega su dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Od osumnjičenih je oduzeta pronađena bakrena žica kao i dvoja kliješta za rezanje žice.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni su noćas, 19.prosinca, uz kaznenu prijavu dovedeni pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.



Stranica