Zlouporaba opojnih droga

Jučer, 21.prosinca, izvršenom pretragom stana i vozila na području Ploča, koje koristi 29-godišnjak, pronađeno je i oduzeto 157,3 gr marihuane, 4 sasušene stabljike indijske konoplje, digitalna vaga, poluatomatska vojna puška, lovačka puška i 7 komada lovačkog streljiva. 29-godišnjak je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je počinio kaznena djela zlouporabe opojnih droga i

 Foto: Ilustracija

Jučer, 21.prosinca, izvršenom pretragom stana i vozila na području Ploča, koje koristi 29-godišnjak, pronađeno je i oduzeto 157,3 gr marihuane, 4 sasušene stabljike indijske konoplje, digitalna vaga, poluatomatska vojna puška, lovačka puška i 7 komada lovačkog streljiva.

29-godišnjak je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je počinio kaznena djela zlouporabe opojnih droga i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari. Njega se također sumnjiči da je  29. studenog 2011.godine prodao marihuanu 26-godišnjaku kod kojeg je  2. prosinca u Pločama ukupno pronađeno i oduzeto 94,1 gr marihuane te 31 sjemenka indijske konoplja kada je protiv 26-godišnjaka podnesena kaznena prijava. 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 29-godišnjak je danas, 22.prosinca, uz kaznenu prijavu doveden pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.



Stranica