GP Klek - krivotvorenje isprave

U četvrtak, 29.prosinca, u 14.35 sati, izlaznoj graničnoj kontroli na graničnom prijelazu Klek, pristupilo je osobno vozilo marke BMW X6, talijanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 49-godišnji državljanin Italije. Izvršenom graničnom kontrolom utvrđeno je neslaganje broja šasije vozila u prometnoj knjižici vozila sa brojem šasije na vozilu. Državljanin Italije je uhićen i doveden u prostorije

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 29.prosinca, u 14.35 sati, izlaznoj graničnoj kontroli na graničnom prijelazu Klek, pristupilo je osobno vozilo marke BMW X6, talijanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 49-godišnji državljanin Italije. Izvršenom graničnom kontrolom utvrđeno je neslaganje broja šasije vozila u prometnoj knjižici vozila sa brojem šasije na vozilu. Državljanin Italije je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je počinio kaznena djela krivotvorenja isprave.  

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni državljanin Italije je u petak, 30.prosinca uz kaznenu prijavu doveden sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku.



Stranica