Tjedno izvješće o prometu

Proteklog tjedna na prometnicama Županije dubrovačko-neretvanske evidentirano je 15 prometnih nesreća. Jedna osoba je teže,a pet je lakše ozlijeđeno. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici PU dubrovačko-neretvanske sankcionirali su 434 sudionika u prometu, od čega izdvajamo 27 zbog alkoholiziranosti i 187 zbog prekoračenja brzine.

 Foto: Ilustracija

Proteklog tjedna na prometnicama Županije dubrovačko-neretvanske evidentirano je 15 prometnih nesreća. Jedna osoba je teže,a pet je lakše ozlijeđeno. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici PU dubrovačko-neretvanske sankcionirali su 434 sudionika u prometu, od čega izdvajamo 27 zbog alkoholiziranosti i 187 zbog prekoračenja brzine.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u 5.siječnja oko 21.15 sati u mjestu Obod, Konavle, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede neopasne po život, a jedna osoba je lakše ozlijeđena.

26-godišnjak je upravljao mopedom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom D-8 kada je ulaskom u desni zavoj izgubio nadzor nad mopedom, skrenuo ulijevo i mopedom udario u brdo. U ovoj prometnoj nesreći 26-godišnji vozač je zadobio teške tjelesne ozljede neopasne po život, dok je 23-godišnji putnik lakše ozlijeđen. Izvršenim alkotestiranjem vozaču je izmjereno 1,29 promila alkohola u krvi.



Stranica