Tjedno izvješće o prometu

Proteklog tjedna na prometnicama Županije dubrovačko-neretvanske evidentirano je 12 prometnih nesreća. Dvije osobe su teže,a sedam je lakše ozlijeđeno. U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 5.veljače, oko 1.45 sati, kod Blata na Korčuli, vozač osobnog vozila je teško ozlijeđen. Naime, 33-godišnjak je u alkoholiziranom stanju (0,96 g/kg)

 Foto: Ilustracija

Proteklog tjedna na prometnicama Županije dubrovačko-neretvanske evidentirano je 12 prometnih nesreća. Dvije osobe su teže,a sedam je lakše ozlijeđeno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 5.veljače, oko 1.45 sati, kod Blata na Korčuli, vozač osobnog vozila je teško ozlijeđen. Naime, 33-godišnjak je u alkoholiziranom stanju (0,96 g/kg) upravljao osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom iz smjera istoka prema zapadu, kada je izgubio nadzor nad vozilom i izletio van kolnika te udario u suhozid.  

Obzirom na novonastale zimske uvjete na pojedinim cestama na području naše županije, vozačima preporučujemo dodatni oprez kod upravljanja vozilom te da ne kreću na put bez zimske opreme, odnosno da se informiraju o stanju na cestama te da se pridržavaju propisanih zabrana i ograničenja na cestama.



Stranica