GP Karasovići - zapljena 25 kg marihuane

Foto: PU dubrovačko-neret.

Danas, 10. veljače, u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj održana je konferencija za medije povodom jučerašnje zapljene droge marihuane na graničnom prijelazu Karasovići. Uz djelatnike Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na konferenciji  su sudjelovali i djelatnici Carinarnice Dubrovnik.

Naime, jučer, 9. veljače, oko 21.15 sati, na graničnom prijelazu Karasovići, ulaznoj graničnoj kontroli pristupilo je osobno vozilo talijanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 38-godišnji državljanin Kosova. Tijekom redovne granične kontrole u rezervnoj gumi  pronađeno je  više pvc pakiranja u kojima se nalazila marihuana.

Pretragom vozila u prostoru rezervoara i rezervnoj gumi pronađeno je 45 paketa s ukupno  25 kilograma marihuane čija se vrijednost procjenjuje na najmanje 375 000 kuna.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, 38-godišnji državljanin Kosova je uhićen i doveden u Policijsku postaju Gruda. Po završetku kriminalističkog istraživanja 38-godišnjak će uz kaznenu prijavu bit predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.



Stranica