Javnozdravstvena akcija u PU dubrovačko-neretvanskoj

Predstavnici Doma zdravlja Dubrovnik i Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije su jučer, 12.lipnja, u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, održali javnozdravstvenu akciju u svrhu promicanja zdravog načina življenja i prevencije kroničnih nezaraznih bolesti. Velikom broju zainteresiranih djelatnika omogućeno je mjerenje krvnog tlaka, šećera i kolesterola u krvi, ocjena indeksa tjelesne mase, procjena kardiovaskularnog rizika i rizika za moždani udar. Zdravstveni djelatnici davali su

Foto: PU dubrovačko-neret.

Povodom Svjetskog dana nepušenja i Hrvatskog dana moždanog udara, predstavnici Doma zdravlja Dubrovnik i Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije su jučer, 12.lipnja, u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, održali  javnozdravstvenu akciju u svrhu promicanja zdravog načina življenja i prevencije kroničnih nezaraznih bolesti. Velikom broju zainteresiranih djelatnika omogućeno je mjerenje krvnog tlaka, šećera i kolesterola u krvi, ocjena indeksa tjelesne mase, procjena kardiovaskularnog rizika i rizika za moždani udar. Zdravstveni djelatnici davali su korisne savjete i preporuke uz podjelu promotivnih materijala.

Predstavnicama Doma zdravlja i Zavoda za javno zdravstvo bilo je iznimno drago što se veliki broj policijskih službenika odazvao ovoj hvalevrijednoj javnozdravstvenoj akciji, a sve u cilju podizanja svijesti o važnosti prevencije i promicanja zdravog načina života.



Stranica