Tjedno izvješće o prometu

Tijekom proteklog tjedna na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske evidentirano je 19 prometnih nesreća. Tri osobe su teže, a 13 je lakše ozlijeđeno. Provodeći mjere kontrole prometa, policijski službenici PU dubrovačko-neretvanske sankcionirali su 509 sudionika u prometu, od čega izdvajamo 172 zbog prekoračenja brzine i 12 zbog alkohola. U proteklom tjednu iz prometa je

Foto: Ilustracija

Tijekom proteklog tjedna na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske evidentirano je 19 prometnih nesreća.  Tri osobe su teže, a 13 je lakše ozlijeđeno. Provodeći mjere kontrole prometa, policijski službenici PU dubrovačko-neretvanske sankcionirali su  509 sudionika u prometu, od čega izdvajamo 172 zbog prekoračenja brzine  i 12 zbog alkohola. U proteklom tjednu iz prometa je isključeno 20 vozača (zbog vožnje pod utjecajem alkohola, upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i za vrijeme zabrane).

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 6. srpnja, oko 17.10 sati u Opuzenu, predio Tisno, vozač mopeda je teže ozlijeđen. Naime, 47-godišnjak je upravljao mopedom, dubrovačkih registracijskih oznaka, kada je na raskrižju zbog nepropisnog uključivanja u promet, udario u automobil, BiH nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 56-godišnji državljanin BiH. Nakon pružene liječeničke pomoći u Domu zdravlja u Metkoviću, vozač mopeda je prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.



Stranica