Tjedno izvješće o prometu

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske evidentirana je 21 prometna nesreća. Tri osobe su teže, a 11 je lakše ozlijeđeno. U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 5.kolovoza, oko 20.50 sati, na D-8 u Srebrenom jedna osoba je teže, a jedna je lakše ozlijeđena. Naime, 45-godišnjak je upravljao motocikom, dubrovačkih registracijskih oznaka, kada je 

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske evidentirana je 21 prometna nesreća. Tri osobe su teže, a 11 je lakše ozlijeđeno. U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 5.kolovoza, oko 20.50 sati, na D-8 u Srebrenom jedna osoba je teže, a jedna je lakše ozlijeđena. Naime, 45-godišnjak je upravljao motocikom, dubrovačkih registracijskih oznaka, kada je prilikom obilaženja zaustavljenog vozila u koloni ispred sebe, udario u retrovizor automobila iz suprotnog smjera, a potom u zaustavljeno vozilo u koloni. U ovoj prometnoj nesreći vozač motocikla je teže, a 33-godišnja putnica na motociklu je lakše ozlijeđena. Liječnička pomoć im je pružena u dubrovačkoj bolnici. 

U proteklom tjednu sankcioniran je 21 vozač zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a rekorder po izmjerenoj koncentraciji alkohola je 40-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine koji je u petak, 3. kolovoza, oko 14.20 sati zaustavljen na D-8 u mjestu Čeveljuša, kako upravlja osobnim vozilom, BiH nacionalnih oznaka. Izmjerena mu je koncentracija alkohola od 2,43 g/kg nakon čega je uhićen i doveden u prostorije policije, a potom uz optužni prijedlog u Prekršajni sud u Metkoviću gdje je kažnjen novčanom kaznom od 5 000 kuna.



Stranica