Obilježavanje 21.obljetnice napada na Dubrovnik

Povodom obilježavanja 21.obljetnice napada na Dubrovnik, danas 1.listopada, načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Tonći Radibratović zajedno sa svojim suradnicima položio je vijenac i zapalio svijeću za sve žrtve rata kod spomen križa na groblju Boninovo. Svijeće su zapalili i vijence položili i predstavnici Županije dubrovačko-neretvanske, Grada Dubrovnika i udruga

 Foto: PU dubrovačko-neret.

Povodom obilježavanja 21.obljetnice napada na Dubrovnik, danas 1.listopada, načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Tonći Radibratović zajedno sa svojim suradnicima položio je vijenac i zapalio svijeću za sve žrtve rata kod spomen križa na groblju Boninovo. Svijeće su zapalili i vijence položili i predstavnici Županije dubrovačko-neretvanske, Grada Dubrovnika i udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Predstavnici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske nazočit će tijekom današnjeg dana Svečanoj svetoj misi i polaganju vijenaca na Srđu, spuštanju vijenaca u more s broda Tirena te ostalim događajima upriličenim u povodu obilježavanja 21.obljetnice napada na Dubrovnik.



Stranica