Prometne nesreće s teže ozlijeđenim osobama

U prometnoj nesreći koje se dogodila jučer, 9.listopada oko 14 sati, u Ulici Branitelja Dubrovnika, u Dubrovniku, 25-godišnja pješakinja je teže ozlijeđena. Naime, pješakinja je započela prelaziti kolnik, van obilježenog pješačkog prijelaza, kada ju je prednjim desnim dijelom udario gradski autobus, a kojim je iz smjera zapada prema istoku upravljao 53-godišnjak. Pješakinja je nakon

 Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koje se dogodila jučer, 9.listopada oko 14 sati, u Ulici Branitelja Dubrovnika, u Dubrovniku, 25-godišnja pješakinja je teže ozlijeđena. Naime, pješakinja je započela prelaziti kolnik, van obilježenog pješačkog prijelaza, kada ju je prednjim desnim dijelom udario gradski autobus, a kojim je iz smjera zapada prema istoku upravljao 53-godišnjak. Pješakinja je nakon pružene liječničke pomoći, zadržana na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Također, jučer, 9.listopada, oko 15.05 sati, na predjelu Vidikovac u Dubrovniku, dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe teže ozlijeđene. Naime, 22-godišnji državljanin SAD-a se upravljajući mopedom, dubrovačkih registracijskih oznaka, uključivao u promet sa asfaltnog proširenja kojom prilikom nije propustio motocikl, dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnjak, a koji se kretao cestom D-8 iz smjera zapada prema istoku. U ovoj prometnoj nesreći oba vozača kao i 23-godišnja državljanka SAD-a, putnica na mopedu, su teže ozlijeđeni te su nakon pružene liječničke pomoći zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici.



Stranica