Rezultati akcije nadzora brzine

Policijski službenici Postaje prometne policije Dubrovnik proveli su jučer, 9.siječnja, u vremenu od 9 do 17 sati, u naseljenim mjestima na cesti D-8, preventivno represivnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila. Tijekom akcije prekršajno su sankcionirana ukupno 22 vozača koja se nisu pridržavala propisane brzine kretanja.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Postaje prometne policije Dubrovnik proveli su jučer, 9.siječnja, u vremenu od 9 do 17 sati,  u naseljenim mjestima na cesti D-8, preventivno represivnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila. Tijekom akcije prekršajno su sankcionirana ukupno 22 vozača koja se nisu pridržavala propisane brzine kretanja.

Policija će i u narednom periodu nastaviti s provođenjem akcija usmjerenih na različite kategorije sudionika u prometu, a sve u cilju podizanja razine stanja sigurnosti u cestovnom prometu. Vozače, kao i sve druge sudionike u prometu pozivamo na poštivanje prometnih propisa kako bi spriječili prometne nesreće i neželjene posljedice



Stranica