Pronevjera

Policijski službenici Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 31-godišnjaka zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo pronevjere na štetu trgovačkog društva s područja Splita. Naime, njih se sumnjiči da su kao vlasnik i zaposlenik obrta za prijevoz i trgovinu, 8.ožujka ove godine, od trgovačkog

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 31-godišnjaka zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo pronevjere na štetu trgovačkog društva s područja Splita.

Naime, njih se sumnjiči da su kao vlasnik i zaposlenik obrta za prijevoz i trgovinu, 8.ožujka ove godine, od trgovačkog društva s područja Splita, preuzeli pošiljke koje su trebali isporučiti krajnjim naručiteljima, dvjema tvrtkama u Pločama i Dubrovniku. Radi se o tehničkoj robi i alkoholnom piću, ukupne vrijednosti oko 73 000 kuna, a koju robu osumnjičeni nisu isporučili već su je protupravno prisvojili s ciljem pribavljanja imovinske koristi.

Protiv osumnjičenih slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica