Prometna jedinica mladeži

Foto: PU dubrovačko-neret.

Povodom ustrojavanja i angažiranja pripadnika Prometne jedinice mladeži danas, 28. lipnja u  Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj upriličena je dodjela iskaznica ovogodišnjim pripadnicima. Dodjeli su prisustvovali Željko Raguž, zamjenik gradonačelnika, Milan Perić, pročelnik upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more,  Nikola Nalbani, voditelj Službe policije, Mato Bender, voditelj Odjela za sigurnost cestovnog prometa i policijski službenik za prometnu preventivu Denis Pavela.

Iskaznice je pripadnicima podijelio voditelj Službe policije Nikola Nalbani koji je zahvalio Gradu Dubrovniku što je i ove godine, kao partner projekta, dao punu podršku njegovoj provedbi.  Također je naglasio da  pripadnici Prometne jedinice  osim osnovnog zadatka edukativnog značaja na promociju pozitivnog ponašanja u cestovnom prometu i preventivnog djelovanja na sigurnost cestovnog prometa postaju i sastavni dio turističke promidžbe Grada Dubrovnika.

Zamjenik gradonačelnika Željko Raguž i pročelnik Milan Perić čestitali su pripadnicima, zaželjeli  im puno uspjeha i sreće u daljnjem radu te istaknuli da su oni od danas turistički ambasadori Grada Dubrovnika.

Prometna jedinica mladeži Dubrovnik ima 10 pripadnika koji će tijekom mjeseca srpnja i kolovoza regulirati promet na gradskim raskrižjima, a sa radom počinju od 1. srpnja.

Nadamo se da će njihov rad biti prihvaćen od strane svih sudionika u prometu od kojih očekujemo korektan odnos.



Stranica