U prometnoj nesreći putnica smrtno stradala

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros, 10.kolovoza, oko 5.45 sati, na cesti D-8, predio Dubac kod Dubrovnika, jedna osoba je smrtno stradala, a jedna je lakše ozlijeđena. Državljanin Švicarske upravljao je automobilom, švicarskih nacionalnih oznaka, krećući se iz smjera Konavala prema Dubrovniku, kada je dolaskom na predio Dubac, prešao

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros, 10.kolovoza, oko 5.45 sati, na cesti D-8, predio Dubac kod Dubrovnika, jedna osoba je smrtno stradala, a jedna je lakše ozlijeđena.

Državljanin Švicarske upravljao je automobilom, švicarskih nacionalnih oznaka, krećući se iz smjera Konavala prema Dubrovniku, kada je dolaskom na predio Dubac, prešao u suprotnu kolničku traku  i udario u vozilo, njemačkih nacionalnih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao državljanin Rusije.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradala 41-godišnja putnica iz automobila švicarskih nacionalnih oznaka, a druga putnica iz istog vozila je lakše ozlijeđena.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici i nadležni državni odvjetnik koji je rukovodio očevidom ove prometne nesreće. Promet se za vrijeme očevida odvijao obilaznim pravcima, a od 9.05 sati je normaliziran u oba smjera.



Stranica