Uručena odlikovanja Spomenica domovinske zahvalnosti

Odlukom predsjednika Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ive Josipović troje policijskih službenika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske odlikovano je Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu i to: Marija Gjenero, Stanko Jerinić i Matko Karamatić.  Danas, 17. prosinca u sjedištu Policijske uprave na prigodnoj svečanosti odlikovanja je uručio načelnik

Foto: PU dubrovačko-neret.

Odlukom predsjednika Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ive Josipović  troje policijskih službenika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske  odlikovano je  Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu i to: Marija Gjenero, Stanko Jerinić  i Matko Karamatić.

Danas, 17. prosinca u sjedištu Policijske uprave na prigodnoj svečanosti odlikovanja je uručio načelnik Policijske uprave Tonći Radibratović koji im je u ime Ministarstva unutarnjih poslova i u ime potpredsejdnika Vlade RH i ministra Ranka Ostojića, kao i u svoje osobno ime, čestitao na priznanjima za njihov rad. U ime odlikovanih riječi zahvale uputila je Marija Gjenero koja je istaknula da ovo odlikovanje predstavlja izuzetno visoku čast i priznanje za svakodnevni rad, zalaganje i trud te da će im ovo sigurno biti dodatni poticaj za budućnost i daljnji rad.



Stranica