Generalni Konzul Republike Italije posjetio PU dubrovačko-neretvansku

Jučer, 14.travnja, načelnik Policijske uprave Tonći Radibratović primio je u službeni posjet Generalnog konzula Republike Italije u Rijeci Renata Cianfarania. Na sastanku, kojem je prisustvovao i zamjenik načelnika Tonči Glumac, Generalni konzul je upoznat sa stanjem sigurnosti na području policijske uprave, te s činjenicom da područje Dubrovačko-neretvanske županije, a pogotovo grad

Foto: PU dubrovačko-neret.

Jučer, 14.travnja, načelnik Policijske uprave Tonći Radibratović primio je u službeni posjet Generalnog konzula Republike Italije u Rijeci  Renata Cianfarania.  Na sastanku, kojem je prisustvovao i zamjenik načelnika Tonči Glumac, Generalni konzul je upoznat sa stanjem sigurnosti na području policijske uprave, te s činjenicom da područje Dubrovačko-neretvanske županije, a pogotovo grad Dubrovnik, tijekom godine posjeti veliki broj talijanskih državljana. Tom prilikom Konzul je istaknuo iznimno zadovoljstvo stanjem sigurnosti na području Policijske uprave te izrazio nadu da će predstojeća turistička sezona proteći jednako dobro kao i protekla.

Također je  istaknuto  obostrano zadovoljstvo boravkom  talijanskih policijskih službenika koji su u sklopu projekta hrvatske policije „Sigurna turistička sezona, tijekom proteklih turističkih sezona radili u gradu Dubrovniku.

Na kraju sastanka Generalni konzul zahvalio se načelniku Policijske uprave na prijemu i istaknuo potrebu za nastavkom daljnje suradnje s policijom te zaključno izrazio nadu da će se dobra suradnja i s Policijskom upravom dubrovačko-neretvanskom nastaviti i ubuduće.



Stranica