Kod 30-godišnjaka pronađena marihuana i amfetamin

U petak, 24. listopada oko 21.20 sati u Ulici kardinala Stepinca u Dubrovniku policijski službenici Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave zaustavili su moped registarske oznake Slavonskog Broda kojim je iz suprotnog smjera upravljao 30-godišnjak, a koji je vidjevši policijske službenike od sebe odbacio više pvc vrećica u kojima je bilo ukupno 6,3 g opojne droge amfetamin. 

Foto: Ilustracija

U petak, 24. listopada oko 21.20 sati u Ulici kardinala Stepinca u Dubrovniku policijski službenici Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave zaustavili su moped registarske oznake Slavonskog Broda kojim je iz suprotnog smjera upravljao 30-godišnjak, a koji je vidjevši policijske službenike od sebe odbacio više pvc vrećica u kojima je bilo ukupno 6,3 g opojne droge amfetamin. Od osumnjičenog je također oduzeta i manja količina marihuane.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga i Zakona o sigurnosti prometa na cestama osumnjičeni 30-godišnjak prekršajno je sankcioniran.



Stranica